1. Skjær et snitt i tomatene, og skåld dem i kokende vann. Dra av skallet.
2. Skjær tomatene i biter. Skrell, fjern kjernehuset og skjær eplene i terninger. Skrell og hakk løken. Skyll, ta ut kjernene og skjær paprikaene i terninger.
3. Bland alle ingredienser i en kasserolle med tykk bunn, og småkok i 1 time under kontinuerlig omrøring, slik at sausen ikke blir brent.
4. Smak til, og tilsett gjerne mer krydder. Hell sausen på godt rengjorte glass (skyllet med atamon). Forsegle glassene og oppbevar dem kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33352)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering Innlagt dato:2017-10-11
Oppdatert dato:2017-10-11