Kveite med safran i wok inneholder
113 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kveite med safran i wok har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kveite med safran i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2984 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kveite med safran i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 112.84 | 757.64 | Kcal |
Protein | 5.84 | 39.21 | gram |
Karbohydrat | 5.20 | 34.91 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 7.45 | gram |
Fett | 6.70 | 44.99 | gram |
Mettet fett | 2.61 | 17.52 | gram |
Alkohol | 0.88 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.22 | Kr 75.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 686 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg fisken på ett fat.
Bland halvparten av oljen, sitronsaft, vi, laurbærblad, timian, salt og pepper. Hell over fisken.
Marineres over natten i kjøleskap.
Knus safranen og rør den ut i 2 ss kokende vann.
Ta opp fisken, tørk den, spar marinaden. Vend den i mel, salt og pepper.
Resten av oljen varmes i woken, og fisken stekes gylden under forsiktig omrøring.
Tas opp, fordeles på 4 tallerkner og holdes varme.
Ha purre, selleri og gulrot i woken og surr lett ved kraftig varme.
Tas opp og legges ved siden av fisken.
Hell marinaden i woken. Kok opp og kokes inn til halvparten.
Ha i fløte og safran. Varm opp men ikke kok.
Helles ved siden av fisken og serveres.
Server med nye poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967075)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-04
Oppdatert dato:2002-04-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift