Fotograf:Frukt.no Kveite er en utrolig god fisk som man oftest bruker uten å male den til farse. Men her er den malt opp og blandet med bla krabbe + fløte, egg osv. Og sammen med en sitronsaus og friske grønnsaker er dette kjempegodt.
Kveitebiffer:
Bland kveite og eggeplommer lett sammen. Tilsett fløte i en tynn stråle og bland sammen til en lett og løs farse. Ha i limesaft, chili, hvitløk og ingefær. Tilsett krabbekjøtt og bland godt med en slikkepott. Smak til med salt og pepper.
Sitronsaus: Bland sammen crème fraiche, yoghurt, limeskall, sitronsaft- og skall. Smak til med salt og pepper.
Bløt hendene i vann og form kveitefarsen til små biffer. Stek dem deretter i smør i ca. 2 minutter på hver side.
Varm rapsoljen i en wok og wok grønnsakene til de er ferdige. Tilsett salt og pepper. Wok deretter potetbåtene.
Server kveitebiffene med potetbåter, wokede grønnsaker og sitronsaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33513)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2017-12-29
Oppdatert dato:2017-12-29