Kylling i aspik inneholder
122 Kalorier,
1 g Karbo,
22 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kylling i aspik har beregnet å ha følgende allergener
Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling i aspik er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4766 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling i aspik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 121.64 | 237.60 | Kcal |
Protein | 21.80 | 42.58 | gram |
Karbohydrat | 1.01 | 1.97 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 0.33 | gram |
Fett | 3.34 | 6.52 | gram |
Mettet fett | 1.04 | 2.03 | gram |
Salt | 0.27 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.21 | Kr 14.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 172 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens stekte, kalde kyllinger for skinn og ben. Skjær det rene kjøttet i små stykker. Vask druene og del dem i to (fjern stener). Lag aspik som angitt på pakningen og la den avkjøles noe. Skyll en pen form på 1,5 - 2 liter med vann. Hell litt gelé i formen og legg noen halve druer og kyllingkjøtt som mønster i bunnen og oppover sidene.. Sett det til stivning i kjøleskapet. Ha på resten av kyllingkjøttet og hell over resten av aspiken. Sett formen i kjøleskapet og la den bli helt stiv. Vendes om på et pent serveringsfat før servering. (dypp formen raskt i varmt vann så løsner det lett).
Pynt med dillkvaster og server nybakt brød og mild sennep til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16222)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-05
Oppdatert dato:2003-11-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift