Fotograf:
Frukt.no
Kyllinggryte med kyllingfilet inneholder
67 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kyllinggryte med kyllingfilet har beregnet å ha følgende allergener
Sesam, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllinggryte med kyllingfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6478 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllinggryte med kyllingfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.39 | 201.21 | Kcal |
Protein | 12.01 | 35.86 | gram |
Karbohydrat | 1.79 | 5.34 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 2.48 | gram |
Fett | 1.17 | 3.49 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 0.81 | gram |
Salt | 0.40 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.89 | Kr 23.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 194 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,62 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp buljongen og bland inn teriyakisausen. Hell det i en ildfast form.
Rens grønnsakene. Skjær gulrøttene i tynne skiver på skrå. Del fennikelen i fire fra toppen mot rotfestet og skjær den så i tynne strimler. Skjær vårløkene i tykke skiver på skrå. Legg grønnsakene i buljongen og kok dem under lokk i ca. 5 minutter.
Dryss litt salt og pepper på kjøttet og skjær det i skiver, ca. 1/5 cm tykke. Legg dem over grønnsakene og damå dem til de så vidt er gjennomkokte, 2-3 minutter.
Server ris til.
Vil du ha en fyldigere saus, kan du helle sjyen fra, røre inn 2 ts maisennajevner og ta det koke i et par minutter. Hell den fyldige sausen tilbake over retten. Ellers kan du gjøre som japanerne; helle fra sjyen, røre inn 1 eggeplomme og servere den som en liten suppe til kjøtt og grønnsaker.
Tips:
Retten kan lages i stekeovn, 175 °C i ca. 30 minutter før kjøttet legges på. Bak retten videre i ca. 5 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25774)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-10
Oppdatert dato:2009-05-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift