Fotograf:
Kylling.no
Lettvint kyllingfrikassé inneholder
66 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Lettvint kyllingfrikassé har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettvint kyllingfrikassé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 9 lesere
Lesere:
21250 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettvint kyllingfrikassé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.96 | 523.85 | Kcal |
Protein | 6.19 | 49.16 | gram |
Karbohydrat | 3.49 | 27.72 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 9.53 | gram |
Fett | 2.76 | 21.92 | gram |
Mettet fett | 1.49 | 11.83 | gram |
Salt | 0.36 | 2.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.83 | Kr 38.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 588 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens grønnsakene. Skjær gulrøtter og purre i skrå skiver, selleri i små terninger og løk i tynne kløfter. Kok opp vann med buljongterning og legg i grønnsaker og kyllingfiletene. Legg blomkålbuketter og sukkererter oppå. La småkoke til alt er akkurat gjennomkokt.
Smelt smør til sausen i en kjele, ha i hvetemel og spe litt etter litt med silt kraft fra grønnsaker og kyllingfilet. Rør godt og gi sausen et oppkok mellom hver gang du sper. Rør inn fløte og smak til med salt og pepper. Skjær kyllingfiletene i tykke skiver. Hell sausen over kylling og grønnsaker og server frikasseen på varme tallerkener med kokte grønnsaker til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24989)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-31
Oppdatert dato:2008-05-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift