Kyllingleverpostei (uten stekeovn) inneholder
97 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kyllingleverpostei (uten stekeovn) har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingleverpostei (uten stekeovn) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2433 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingleverpostei (uten stekeovn)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.54 | 649.42 | Kcal |
Protein | 10.68 | 71.84 | gram |
Karbohydrat | 1.36 | 9.15 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 2.76 | gram |
Fett | 3.48 | 23.41 | gram |
Mettet fett | 1.43 | 9.62 | gram |
Alkohol | 2.32 % | | | |
Salt | 0.30 | 2.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.67 | Kr 78.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 673 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens leveren og skjær den i mindre biter. Ha lever, knust einerbær og rødvin i en bolle. La dette stå kjølig noen timer, gjerne over natten. Ta opp leveren og sil marinaden. Stek leveren i litt smør før du tilsetter løken. La det surre ca 3 minutter. Tilsett tomatpuré, kapers, salt og pepper. Hell på marinaden og la den koke nesten helt inn. Bland inn hakket salvieblad. Avkjøl. Kjør alt i en hurtigmikser, ikke for lenge da den skal være litt grov. Fyll posteien i en egnet liten form. Oppbevares kaldt. Smaker deilig på ristet brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968201)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift