Kyllingsuprême med asparges inneholder
95 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kyllingsuprême med asparges har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingsuprême med asparges er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2920 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingsuprême med asparges!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.07 | 348.32 | Kcal |
Protein | 11.83 | 43.34 | gram |
Karbohydrat | 0.80 | 2.93 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.58 | gram |
Fett | 2.84 | 10.41 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 4.21 | gram |
Alkohol | 2.59 % | | | |
Salt | 0.09 | 0.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.13 | Kr 40.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 466 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk løk og fres den blank i smøret sammen med persille. Tilsett vinen og la det koke i noen minutter.
Ta kokekaret fra platen. Visp eggeplommene lett sammen. Rør litt saus inn i eggeplommene og hell det så tilbake i kokekaret. Varm sausen til den tykner. Rør hele tiden og pass på at sausen ikke koker. Smak sausen til med salt og pepper.
Dryss kyllingfiletene med salt og pepper. Stek dem i smør i middelsvarm panne i 3-4 minutter på hver side.
Skrell og kok aspargesene i lettsaltet vann i 4-5 minutter.
Legg et speil av persillesaus på varme tallerkner med kyllingfilet og asparges over.
Merk: Kyllingsuprême er den gamle betegnelsen på kyllingfilet. Suprême er fransk og betyr "det beste" eller "det fremste".
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968228)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift