Fotograf:
Norges sjømatråd
Lakseburgere på grønnsaksmiks inneholder
110 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Lakseburgere på grønnsaksmiks har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lakseburgere på grønnsaksmiks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5242 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lakseburgere på grønnsaksmiks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.78 | 674.43 | Kcal |
Protein | 7.62 | 46.81 | gram |
Karbohydrat | 4.75 | 29.18 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 6.08 | gram |
Fett | 6.48 | 39.81 | gram |
Mettet fett | 1.13 | 6.94 | gram |
Salt | 0.24 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.54 | Kr 46.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 457 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Slik gjør du
Skjær laksefilét og røkt laks i biter. Ha det i en foodprosessor sammen med egg, potetmel, salt og pepper. Kjør et par min. til en jevn farse. Rør inn finhakkede urter og purre. La gjerne farsen hvile litt i kjøleskap. Formes til burgere. Stekes ved svak varme til de er gyldne og gjennomstekte.
Tilbehør:
Grønnsaksmiks.
Poteter, gulrøtter, sjarlottløk og purre deles i avlange stykker og surres lett i olje. Ha i fiskebuljong og kok opp.
La grønnsakene trekke til de er møre.
Server potet/grønnsakblandingen ved siden av lakseburgerne.
Tips
Lakseburgerne kan også serveres i pitabrød, hamburgerbrød eller på en brødskive sammen med salat og gjerne en dressing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1228)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift