Fotograf:
Norges sjømatråd
Laksefilet med rømme og grønnsakssaus inneholder
144 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Laksefilet med rømme og grønnsakssaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laksefilet med rømme og grønnsakssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5194 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laksefilet med rømme og grønnsakssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 143.73 | 489.76 | Kcal |
Protein | 9.94 | 33.87 | gram |
Karbohydrat | 1.23 | 4.19 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 1.60 | gram |
Fett | 10.66 | 36.32 | gram |
Mettet fett | 3.50 | 11.93 | gram |
Alkohol | 0.31 % | | | |
Salt | 0.18 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.35 | Kr 35.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 363 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Laksefileten skjæres på skrått i 4 stykker.
Grønnsakene freses lett i smør i en panne eller kasserolle.
Lag en jevning av hvetemelet og ca 1 dl av den kalde fiskekraften/fiskebuljongen
Hell resten av fiskekraften/buljongen over grønnsakene.
Rør inn jevningen.
La det hele få et oppkok.
Tilsett rømme og hvitvin og smak til med salt og pepper.
Legg fiskestykkene opp i den kokende sausen.
La det hele trekke på svak varme 4 -5 minutter.
Tips
Server gjerne med nykokt fersk pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1209)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift