Fotograf:
Norges sjømatråd
Kokt Norsk laks med pepperrotkrem og agurksalat inneholder
83 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kokt Norsk laks med pepperrotkrem og agurksalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt Norsk laks med pepperrotkrem og agurksalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6106 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt Norsk laks med pepperrotkrem og agurksalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.26 | 579.11 | Kcal |
Protein | 4.79 | 33.32 | gram |
Karbohydrat | 1.82 | 12.66 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 4.17 | gram |
Fett | 6.18 | 42.98 | gram |
Mettet fett | 2.34 | 16.28 | gram |
Salt | 0.88 | 6.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.22 | Kr 43.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 782 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær laksen i serveringsstykker.
Kok opp vannet med salt, hel pepper, laurbærblad og grønnsakene. La det koke i 10 minutter.
Ta ut grønnsakene. Legg fisken i, la den trekke i 6-10 minutter.
Pisk kremfløten og smak til med salt, sitronsaft og sukker. Bland inn revet pepperrot.
Ta laksen ut av laken og server den varm med pepperrotkremen, grønnsakene og kokte poteter. Revet sitron skall er også godt og ha i kremen.
Agurksalat:
Skjær agurk i tynne skiver eller lange strimler. Bland sukker, salt og eddik og hell dette over agurken. La dette marinere i minimum 1 time. Smak til og ha i frisk persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23418)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-08
Oppdatert dato:2007-02-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift