Fotograf:
Norges sjømatråd
Pilmeny med norsk laks inneholder
173 Kalorier,
11 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pilmeny med norsk laks har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pilmeny med norsk laks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4328 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pilmeny med norsk laks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.65 | 801.50 | Kcal |
Protein | 6.43 | 29.85 | gram |
Karbohydrat | 10.87 | 50.46 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 4.83 | gram |
Fett | 10.47 | 48.61 | gram |
Mettet fett | 4.98 | 23.12 | gram |
Alkohol | 1.02 % | | | |
Salt | 0.44 | 2.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.10 | Kr 28.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 857 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjør sammen vann, egg, salt og spinat i en foodprsessor til en jevn masse. Ha over i en bolle og arbeid inn hvetemelet,. Kna deigen i 5 minutter. La deigen hvile.
Bland sammen alle ingrediensene til fyllet.
Kjevle deigen tynt ut. Stikk ut rundinger på 8 cm i diameter. Pensle med eggehvite g legg en teskje av fyllet på hver runding. Brett over slik at det blir en halsirkel, press ut luftbobler. Sett til side og dekk med et koppehåndlke til de skal kokes. Koke dem i vann tilsatt litt salt i 2 – 3 minutter.
Lag sausen ved å surre løken i smør til sen er myk. Tilsett hvitvinseddik og hvitvin, kok opp og reduser til 1 desiliter. Tilsett fiskekraft, rømme og fløte og kok inn til det halve. Kjør sausen jevn i en blender og pisk inn smøret.
Smak til med salt og pepper og ha i finhakket dill. Bland sammen grønnsakene og sett til side til servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23388)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-04
Oppdatert dato:2007-02-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift