Fotograf:
Vita Hjertego
Laks med agurksalat og kesamdressing inneholder
112 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Laks med agurksalat og kesamdressing har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laks med agurksalat og kesamdressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 14 lesere
Lesere:
50836 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laks med agurksalat og kesamdressing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.88 | 476.96 | Kcal |
Protein | 8.57 | 36.53 | gram |
Karbohydrat | 5.98 | 25.49 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 3.54 | gram |
Fett | 5.78 | 24.64 | gram |
Mettet fett | 1.11 | 4.73 | gram |
Salt | 0.86 | 3.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.23 | Kr 39.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 705 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,38 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel og ha i en bolle.
Lag dressing ved å blande eddik, vann og sukker. Rør i dette til sukkeret er oppløst. Smak til dressingen med pepper og hell over agurken. Salaten kan gjerne stå litt før servering.
Sett over potetene i lettsaltet vann.
Kok opp vann tilsatt litt salt, hel pepper, lauvbærblad og litt sitronsaft. Ta så kjelen av platen, og la laksefileten trekke i vann i ca 10 min.
Kesamdressingen lages ved at kesam, sitronsaft, dill, salt og pepper røres sammen til en dressing.
Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den kokte laksen eller potetene
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24314)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-24
Oppdatert dato:2007-09-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift