Laksepaté 3



Laksepaté 3 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Skal du arrangere fest og planlegger å ha koldtbord, kan vi anbefale denne patéen. Tilberedes dagen før og taes så fram på festdagen. Anrett på et serveringsfat, gjerne med litt salat i midten, slik at gjestene også kan "spise" med øynene. Serveres med nypoteter, en syrlig salat og en god saus.

Oppskriften inneholder 161 Kalorier, 3 g Karbo, 10 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Laksepaté 3 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
600grlaksefilet
2,5tssalt
3stkegg
3dlkremfløte
2dlmelk
0,5krmkajennepepper
2sspotetmel
1pakkecrabsticks
1pakkedypfryst spinat, eller vårløk




Næringsdeklarasjon for Laksepaté 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160.98393.63Kcal
Protein10.0424.55gram
Karbohydrat3.438.39gram
Kostfiber0.451.10gram
Fett11.8028.85gram
Mettet fett4.9412.08gram
Salt1.192.90gram
Pris på oppskriftenKr 9.58Kr 23.43Kroner
Hele oppskriften veier1 956 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær laksefileten opp i mindre biter og legg dem i en foodprosessor sammen med salt. Kjør til laksen er grovdelt. Ha i egg, fløte, melk, kajennepepper og potetmel, og kjør til en glatt farse.

Legg halvparten av farsen i en smurt brødform, legg på biter av crabsticks og tint spinat eller vårløkblader, og fyll resten av laksefarsen over. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek patéen i vannbad i stekeovnen på 175 °C til den kjennes fast, ca 1 - 1 ½ time. La patéen avkjøles i formen.

Oppbevares i kjøleskap til neste dag, skjæres i skiver og anrettes på serveringsfat.

Bruk en avlang form, ca 1 ½ l til en paté på 8 - 10 porsjoner.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 28660)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Lesere: 2308 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet laks 3.Gravet laks 3.
Denne retten har 208,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laksepaté 3.Laksepaté 3.
Denne retten har 160,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.