Fotograf:
Melk.no
Skal du arrangere fest og planlegger å ha koldtbord, kan vi anbefale denne patéen. Tilberedes dagen før og taes så fram på festdagen. Anrett på et serveringsfat, gjerne med litt salat i midten, slik at gjestene også kan "spise" med øynene.
Serveres med nypoteter, en syrlig salat og en god saus. Oppskriften inneholder
161 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laksepaté 3 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laksepaté 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.98 | 393.63 | Kcal |
Protein | 10.04 | 24.55 | gram |
Karbohydrat | 3.43 | 8.39 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 1.10 | gram |
Fett | 11.80 | 28.85 | gram |
Mettet fett | 4.94 | 12.08 | gram |
Salt | 1.19 | 2.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.58 | Kr 23.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 956 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær laksefileten opp i mindre biter og legg dem i en foodprosessor sammen med salt. Kjør til laksen er grovdelt. Ha i egg, fløte, melk, kajennepepper og potetmel, og kjør til en glatt farse.
Legg halvparten av farsen i en smurt brødform, legg på biter av crabsticks og tint spinat eller vårløkblader, og fyll resten av laksefarsen over. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek patéen i vannbad i stekeovnen på 175 °C til den kjennes fast, ca 1 - 1 ½ time. La patéen avkjøles i formen.
Oppbevares i kjøleskap til neste dag, skjæres i skiver og anrettes på serveringsfat.
Bruk en avlang form, ca 1 ½ l til en paté på 8 - 10 porsjoner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28660)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Lesere:
2462 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift