Fotograf:
Kylling.no
Leirgrytebakte kyllinglår inneholder
98 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Leirgrytebakte kyllinglår har ingen allergener
Leirgrytebakte kyllinglår er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Leirgrytebakte kyllinglår!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.33 | 354.81 | Kcal |
Protein | 8.72 | 31.46 | gram |
Karbohydrat | 2.04 | 7.36 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 3.75 | gram |
Fett | 5.57 | 20.10 | gram |
Mettet fett | 1.82 | 6.57 | gram |
Alkohol | 0.44 % | | | |
Salt | 0.26 | 0.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.27 | Kr 22.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 165 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløtlegg leirgryta minst 1 time i kaldt vann. Legg kyllinglår og grønnsaker sammen i gryta. Knyt en hyssing rundt urtene og stikk buketten ned sammen med kjøttet og grønnsakene.
Hell over kyllingbuljongen og vinen. Sett på lokket og plasser gryta midt i kald ovn.
Still inn ovnen på 200 °C og la gryta stå der i ca. 2–2 1/2 timer.
Sjekk om lårene er ferdig stekt ved å stikke inn en liten kniv. Om det pipler ut klar kraft er de gjennomstekt. Server med potetmos eller kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5601 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25300)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift