Fotograf:
Kylling.no
Leirgrytebakte kyllinglår inneholder
101 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Leirgrytebakte kyllinglår har ingen allergener
Leirgrytebakte kyllinglår er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7679 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Leirgrytebakte kyllinglår!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.77 | 363.61 | Kcal |
Protein | 8.72 | 31.46 | gram |
Karbohydrat | 2.04 | 7.36 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 3.61 | gram |
Fett | 5.85 | 21.11 | gram |
Mettet fett | 1.72 | 6.21 | gram |
Alkohol | 0.44 % | | | |
Salt | 0.26 | 0.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.27 | Kr 22.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 165 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløtlegg leirgryta minst 1 time i kaldt vann. Legg kyllinglår og grønnsaker sammen i gryta. Knyt en hyssing rundt urtene og stikk buketten ned sammen med kjøttet og grønnsakene.
Hell over kyllingbuljongen og vinen. Sett på lokket og plasser gryta midt i kald ovn.
Still inn ovnen på 200 °C og la gryta stå der i ca. 2–2 1/2 timer.
Sjekk om lårene er ferdig stekt ved å stikke inn en liten kniv. Om det pipler ut klar kraft er de gjennomstekt. Server med potetmos eller kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25300)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift