Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Lettlaget rabarbradrikk med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
62.10
555.80
Kcal
Protein
0.28
2.51
gram
Karbohydrat
14.55
130.22
gram
Kostfiber
1.12
10.02
gram
Fett
0.06
0.54
gram
Mettet fett
0.00
0.00
gram
Salt
0.00
0.03
gram
Pris på oppskriften
Kr 2.50
Kr 22.38
Kr
.-
Hele oppskriften veier
7 160 totalt
895 pr porsj
pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
Kok opp vann i stålkjele. Slå av plata. Ha i vaska og hakka rabarbra og sitron i skiver. La det kjøles ned på plata.
Siles neste dag. Rør inn sukker. Ferdig til bruk. Server gjerne med jordbær og isbiter, eller som den er med litt vann i. Må fryses for oppbevaring.
Denne oppskriften er sendt inn av Mette Hovland i Tjølling Bygdekvinnelag. Rabarbra er en lettstelt plante som trives i hele Vestfold, og den "hørte med" i de fleste hager. Rabarbrastilkene er best å høste før St.Hans, da de senere på sommeren blir litt trene.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norsk Tradisjonsmat
(Intern: 34054)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saft Land:
Norge Fylke:
Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2018-06-18
Oppdatert dato:2018-06-18
Lesere: 374 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.