Lillians Snickerskake inneholder
389 Kalorier,
37 g Karbo,
8 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Lillians Snickerskake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Peanøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lillians Snickerskake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 57 lesere
Lesere:
73100 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lillians Snickerskake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 388.63 | 5 701.20 | 356.33 | Kcal |
Protein | 8.49 | 124.55 | 7.78 | gram |
Karbohydrat | 36.70 | 538.39 | 33.65 | gram |
Kostfiber | 2.37 | 34.77 | 2.17 | gram |
Fett | 22.57 | 331.10 | 20.69 | gram |
Mettet fett | 9.17 | 134.52 | 8.41 | gram |
Salt | 0.67 | 9.87 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.40 | Kr 79.22 | Kr 4.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 467 totalt | 1 467 pr porsj | 92 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Bakepulver og vaniljesukker blandes i. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald.
Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig.
Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten Av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16666)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-15
Oppdatert dato:2003-12-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift