Løk- og eplechutney inneholder
130 Kalorier,
31 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Løk- og eplechutney har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Løk- og eplechutney er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5829 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Løk- og eplechutney!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.34 | 2 295.87 | Kcal |
Protein | 0.51 | 8.98 | gram |
Karbohydrat | 30.96 | 545.34 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 21.84 | gram |
Fett | 0.22 | 3.88 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.18 | gram |
Salt | 0.41 | 7.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.91 | Kr 51.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 761 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell eplene og fjern kjernehus. Skjær dem i biter og legg dem i en tykkbunnet kjele (ikke jernkjele) sammen med løk. Rør inn resten av ingrediensene. La det hele småkoke i ca. 45 minutter uten lokk. Hell chutneyen i rene glass og dekk dem til.
Oppbevares kjølig.
En søt, syrlig og krydret chutney som smaker spesielt godt til svin og lam. Den holder seg minst en måned i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19942)
Kategori:
Chutney
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-17
Oppdatert dato:2005-08-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift