Fotograf:Dansukker
Paprika- og løkchutney inneholder 104 Kalorier, 21 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Paprika- og løkchutney har ingen allergener
Paprika- og løkchutney er: Vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 2241 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Paprika- og løkchutney med ingrediensene over!
Skrell løken, og kutt den i terninger. Skyll paprikaen, ta ut kjernene og kutt i biter. Skrell eplet, ta ut kjernehuset, og del det i båter. Skyll chilien, og kutt i terninger. Varm opp oljen i en gryte, og ha i grønnsakene og eplet. Fres i et par minutter. Tilsett sirup, eddik, salt og paprikapulver, og la koke under lokk i 20 minutter. Ta av lokket, og kok videre i 10 minutter. Tilsett syltesukkeret og pepperkornene, og kok i 3–4 minutter. Hell over på varme, rene glass. Sett på lokk. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33358)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Chutney Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12