Løk- og tomatform inneholder
82 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Løk- og tomatform har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Løk- og tomatform er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5115 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Løk- og tomatform!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.03 | 319.82 | Kcal |
Protein | 3.09 | 12.05 | gram |
Karbohydrat | 4.41 | 17.19 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 6.16 | gram |
Fett | 5.43 | 21.17 | gram |
Mettet fett | 2.59 | 10.10 | gram |
Salt | 0.33 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.67 | Kr 14.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 560 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader
Skrell løken og skjær den i skiver. Smelt smøret i en kjele og fres løken over lav/middels varme til den er myk, men ikke brun. Pensle en form med litt olje. Legg i løken. Skjær tomatene i båter og legg dem over løken. Visp sammen resten av ingrediensene.
Hell blandingen i formen, som settes på midterste rille i ca. 30 minutter.
Denne lettvinte retten kan serveres som vegetarrett med f.eks. ris til, eller som tilbehør til det meste.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19941)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-17
Oppdatert dato:2005-08-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift