Fotograf:Frukt.no Dette syltetøyet laget på løk smaker nydelig, og anbefales servert sammen med en moden brie, camembert eller blåmuggost. Passer også godt som tilbehør til middag og er også fint som smaksforsterker i supper og gryteretter.
Oppskriften inneholder 62 Kalorier, 7 g Karbo, 1 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret i en kjele.
Skjær løken i ringer og fres dem i smøret. Det skal ikke bli brent eller brunt.
Tilsett sukker, chilisaus, revet ingefær, finhakket chili, salt, pepper og limesaft.
La det småkoke på svak varme i ca. 15 minutter eller til det får syltetøykonsistens.
Helles over på varme rene glass, og oppbevares mørkt og kjølig. Syltetøyet er veldig holdbart.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 36566)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2022-08-12
Oppdatert dato:2022-08-12