Longganisa (Filippinsk pølse)



Longganisa (Filippinsk pølse) oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Vi dampet disse før vi steker dem. Clingfilm eller slik matplastfolie tåler dette. Men bare husk å ta det av før steking. Ekstra krydring etter smak.


Oppskriften inneholder 234 Kalorier, 2 g Karbo, 15 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Longganisa (Filippinsk pølse) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 8616 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgmalt svinekjøtt (ta med fettet)
1sssalt
1ssbrunt sukker
1sspaprikapulver
0,5tsmalt svart pepper
4feddhvitløk, knust og hakket
0,25kopp(er)eddik
0,2kopp(er)soyasaus
Rengjort svinetarm eller clingfilm




Næringsdeklarasjon for Longganisa (Filippinsk pølse)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier233.62675.02Kcal
Protein14.9243.11gram
Karbohydrat1.925.55gram
Kostfiber0.240.69gram
Fett18.4253.22gram
Mettet fett6.7619.53gram
Salt2.316.69gram
Pris på oppskriftenKr 5.69Kr 16.44Kroner
Hele oppskriften veier1 156 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,28 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

I en stor bolle, bland alle ingrediensene unntatt tarmer eller clingfilm
Bland godt og la det stå i en time
Bind den ene enden av pølseskinn og fyll i blandingen. Bind av for hver 10-15 cm. Bindes til slutt Om en bruker plastfolie, så ruller en en lang rull på bordet og tvinner rundt folie. Folien tåler steaming.
Oppbevares i kjøleskap i 2 til 3 dager

Først så steamer man pølsene til de er kokt. Ta av evt clingfilm før de så brunes i stekepannen. Server med ris og en salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30368)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Philippines
Innlagt dato:2013-04-28
Oppdatert dato:2013-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gryterøkt ribbe.Gryterøkt ribbe.
Denne retten har 194,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Longganisa (Filippinsk pølse).Longganisa (Filippinsk pølse).
Denne retten har 233,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelagde krydderpølser.Hjemmelagde krydderpølser.
Denne retten har 161,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.