Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Vi dampet disse før vi steker dem. Clingfilm eller slik matplastfolie tåler dette. Men bare husk å ta det av før steking. Ekstra krydring etter smak.
Oppskriften inneholder
234 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Longganisa (Filippinsk pølse) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8616 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Longganisa (Filippinsk pølse)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 233.62 | 675.02 | Kcal |
Protein | 14.92 | 43.11 | gram |
Karbohydrat | 1.92 | 5.55 | gram |
Kostfiber | 0.24 | 0.69 | gram |
Fett | 18.42 | 53.22 | gram |
Mettet fett | 6.76 | 19.53 | gram |
Salt | 2.31 | 6.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.69 | Kr 16.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 156 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I en stor bolle, bland alle ingrediensene unntatt tarmer eller clingfilm
Bland godt og la det stå i en time
Bind den ene enden av pølseskinn og fyll i blandingen. Bind av for hver 10-15 cm. Bindes til slutt
Om en bruker plastfolie, så ruller en en lang rull på bordet og tvinner rundt folie. Folien tåler steaming.
Oppbevares i kjøleskap i 2 til 3 dager
Først så steamer man pølsene til de er kokt. Ta av evt clingfilm før de så brunes i stekepannen. Server med ris og en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30368)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Philippines
Innlagt dato:2013-04-28
Oppdatert dato:2013-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift