Lyst maisbrød glutenfritt inneholder
187 Kalorier,
34 g Karbo,
1 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Lyst maisbrød glutenfritt har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lyst maisbrød glutenfritt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lyst maisbrød glutenfritt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 187.43 | 1 678.44 | 119.89 | Kcal |
Protein | 1.47 | 13.16 | 0.94 | gram |
Karbohydrat | 33.67 | 301.51 | 21.54 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 12.81 | 0.91 | gram |
Fett | 4.89 | 43.79 | 3.13 | gram |
Mettet fett | 3.22 | 28.84 | 2.06 | gram |
Salt | 1.16 | 10.42 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.38 | Kr 21.31 | Kr 1.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 896 totalt | 896 pr porsj | 64 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
skiver
1. Smuldre gjæren i en deigbolle og tilsett lunkent vann. Rør til gjæren er oppløst.
2. Klikk ned fettet, tilsett deretter salt og melmix. Pisk deigen med maskinen minst 5 minutter.
3. Hell røren i en smurt avlang ildfast form som rommer ca 1,5 liter.
4. Sett brødet til å heve i ca 35 minutter, under en klut. Forvarm ovnen til 200 º.
5. Stek ferdiggjæret brød i nedre del av ovnen i ca 35 minutter.
6. Snu brødet ut av formen og la det avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 28048)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2011-01-10
Lesere:
5919 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift