Makrell med stikkelsbær i Wok inneholder
174 Kalorier,
21 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Makrell med stikkelsbær i Wok har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrell med stikkelsbær i Wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3557 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrell med stikkelsbær i Wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 173.79 | 552.65 | Kcal |
Protein | 9.60 | 30.53 | gram |
Karbohydrat | 21.08 | 67.03 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 3.21 | gram |
Fett | 5.45 | 17.33 | gram |
Mettet fett | 1.18 | 3.75 | gram |
Salt | 0.09 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.65 | Kr 21.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 272 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og fileter fisken. Ta vekk alle benene. Skjær den i 1 cm stykker.
Rull fiskestykkene i en blanding av mel, salt og pepper.
Smelt smøret i woken og surr løken i 5 minutter under omrøring.
Tilsett stikkelsbær og surr enda noen minutter. Tilsett sukker og surr til det er smeltet og blitt en tykk saus.
Ta opp frukten og sausen og legg det på ett serveringsfat.
Tørk woken godt med kjøkkenpapir.
Hell i olje og surr fisken ved sterk varme til de er gyldne og sprø.
Fisken får dryppe av på litt papir og serveres med stikkelsbærsausen.
Pyntes med dill og fennikel.
Ris passer til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967006)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-31
Oppdatert dato:2002-03-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift