Fotograf:
Astrid Hals
Makrell er en fisk som brukes svært mye i Japan. Prøv en japanskinspirert variant med makrellfilet og grønnsaker. Server med kokt ris eller godt brød. Oppskriften inneholder
99 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrell med grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4673 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrell med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.47 | 454.70 | Kcal |
Protein | 7.76 | 35.47 | gram |
Karbohydrat | 11.12 | 50.83 | gram |
Kostfiber | 3.02 | 13.81 | gram |
Fett | 1.99 | 9.10 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 1.97 | gram |
Salt | 0.31 | 1.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.38 | Kr 24.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 829 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland hvitvinseddik, soyasaus og sukker, og bland inn revet nepe.
Skjær makrellfiletene i 2 cm brede stykker.
Rens og skjær squash og aubergine i 1 cm tykke skiver. Rens og skjær paprika i tykke strimler.
Stek makrellfiletene gyldne og sprø i olje, ca. 2 minutter på hver side. Ta dem opp og hold dem varme.
Stek grønnsakene til de er knapt møre.
Anrett makrell og grønnsaker på varme tallerkener, hell eddikblandingen over og dryss på finhakket chilipepper og pepperblanding.
Server med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29362)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Japan
Innlagt dato:2013-04-10
Oppdatert dato:2013-04-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift