Makrellsuppe inneholder
87 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Makrellsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrellsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10494 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrellsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.25 | 970.66 | Kcal |
Protein | 4.95 | 55.07 | gram |
Karbohydrat | 3.49 | 38.83 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 7.68 | gram |
Fett | 5.79 | 64.41 | gram |
Mettet fett | 1.68 | 18.69 | gram |
Salt | 2.52 | 27.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.40 | Kr 26.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 450 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløt makrell og gryn over natten i hver sitt vann.
Kok grynene i ca 1 time.
Del grønnsakene i terninger og del fisken i passelige stykker.
Ha grønnsaker og poteter oppi grynene og litt mer vann.
Kok i 10 minutter. Tilsett fisken og kok videre i 10 minutter.
Tilsett melk og kok opp.
Dryss med gressløk eller persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2819)
Tilberedningstid:
120 min
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.