Makrellsuppe



Makrellsuppe inneholder 87 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Makrellsuppe har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Makrellsuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 10494 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgsalt makrell
2litervann
80grhele byggryn
150grgulrøtter
150grkålrot
300grpoteter
150grkål
1stk liteløk
0,5litermelk
gressløk




Næringsdeklarasjon for Makrellsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.25970.66Kcal
Protein4.9555.07gram
Karbohydrat3.4938.83gram
Kostfiber0.697.68gram
Fett5.7964.41gram
Mettet fett1.6818.69gram
Salt2.5227.99gram
Pris på oppskriftenKr 2.40Kr 26.70Kroner
Hele oppskriften veier4 450 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bløt makrell og gryn over natten i hver sitt vann. Kok grynene i ca 1 time.
Del grønnsakene i terninger og del fisken i passelige stykker. Ha grønnsaker og poteter oppi grynene og litt mer vann. Kok i 10 minutter. Tilsett fisken og kok videre i 10 minutter. Tilsett melk og kok opp.

Dryss med gressløk eller persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2819)
Tilberedningstid: 120 min
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.