Fotograf:
Knut Pettersen
Enkel mandelbunn som vi dekket først med gul krem, så vanlig krem og pyntet med jordbær. Men det var frosne jordbær, så den er nok like god uten bær eller andre bær. Ble litt eksperimentering ut av dette, særlig miks av gul krem og fløtekrem. Men ikke så galt. Oppskriften inneholder
311 Kalorier,
18 g Karbo,
6 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandelbunn med krem og jordbær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Mandelbunn med krem og jordbær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 311.23 | 5 013.17 | 417.76 | Kcal |
Protein | 6.33 | 101.96 | 8.50 | gram |
Karbohydrat | 18.23 | 293.64 | 24.47 | gram |
Kostfiber | 2.14 | 34.47 | 2.87 | gram |
Fett | 23.19 | 373.54 | 31.13 | gram |
Mettet fett | 7.02 | 113.08 | 9.42 | gram |
Salt | 0.16 | 2.61 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.40 | Kr 86.98 | Kr 7.25 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 611 totalt | 1 611 pr porsj | 134 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,42 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Mal mandler i en matprosessor. Tilsett melis og egg. Kjør alt sammen til en røre. Bruk en springform som er 22 cm i diameter og dekk bunnen med bakepapir. Hell i røren og stek mandelbunnen ved 150 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl.
Gul krem:
Smelt margarin, avkjøles noe. Kok opp de andre ingrediensene, tilsett deretter margarinen litt av gangen. Rør til det blir en glatt glasur. Helles over den avkjølte kakebunnen og la det stivne..
Fløtekrem:
Bre stivpisket fløtekrem over kaken og pynt med jordbær på toppen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 31884)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Innlagt dato:2015-01-10
Oppdatert dato:2015-01-10
Lesere:
4911 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift