Mandelpaneret svinemørbrad med eplekompott inneholder
133 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Mandelpaneret svinemørbrad med eplekompott har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandelpaneret svinemørbrad med eplekompott er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mandelpaneret svinemørbrad med eplekompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.46 | 548.58 | Kcal |
Protein | 7.03 | 28.90 | gram |
Karbohydrat | 6.64 | 27.29 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 6.17 | gram |
Fett | 8.42 | 34.61 | gram |
Mettet fett | 2.91 | 11.96 | gram |
Salt | 0.11 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.75 | Kr 23.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 644 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,9 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mandelpanert svinemørbrad
Vend først svinemørbraden i sammenpisket egg tilsatt sennep, og dernest i hvetemel blandet med mandelflak, salt og pepper.La mørbraden trekke med paneringen på et brett i 5 minutter, så paneringen får lov å sette seg.
Stek mørbraden på en panne i smør ved middels varme 4-5 minutter på hver side, og la den hvile, mens eplene stekes.
Eplekompott
Halver eplene, fjern kjerne-huset og skjær dem i båter. Stek eplene og rødløk i smør 4-5 minutter. Tilsett honning, sennep og rødvinseddik og kok kraftig inn til væsken er fordampet. Smak til med salt og pepper.
Skjær mørbraden i tykke skiver og server kompotten til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27738)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-22
Oppdatert dato:2010-10-22
Lesere:
1912 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift