Fotograf:Dansukker Marinader til grillsesongen. Her for oksekjøtt.
Oppskriften inneholder 170 Kalorier, 21 g Karbo, 3 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Sennep, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle. Legg kjøttet i doble fryseposer, og ha i marinaden. Vend godt, slik at kjøttet dekkes av marinaden. La ligge i kjøleskap et par timer. Vend posen av og til mens kjøttet marineres. Oppskriften er nok til ca. 1/2 kg kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33906)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Marinade Innlagt dato:2018-04-16
Oppdatert dato:2018-04-16