Fotograf:
Melange
Melanges sprøeste pepperkaker inneholder
376 Kalorier,
65 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Melanges sprøeste pepperkaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Melanges sprøeste pepperkaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2913 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Melanges sprøeste pepperkaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 376.25 | 4 729.61 | Kcal |
Protein | 5.23 | 65.74 | gram |
Karbohydrat | 65.45 | 822.73 | gram |
Kostfiber | 1.99 | 25.02 | gram |
Fett | 9.95 | 125.08 | gram |
Mettet fett | 3.80 | 47.77 | gram |
Salt | 0.67 | 8.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.59 | Kr 32.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 257 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sirup og sukker i en kjele og la blandingen koke opp. Ta kjelen av platen.
Tilsett Melange i små biter og la den smelte ned under omrøring. La blandingen avkjøles noe og rør deretter inn egget.
Bland krydder og natron inn i melet og rør dette sammen med de øvrige ingrediensene til en deig. Legg deigen i en skål, dekk med plastfolie og la den hvile minst 12 timer i kjøleskapet.
Kjevle deigen ut på et melet bakebord eller bakepapir, og skjær ut formene du ønsker.
Legg kakene på stekebrett dekket med bakepapir.
Stekes ved 180ºC i ca. 8-10 min. Avkjøl kakene på platen.
Bland alle ingrediensene til glasuren til massen er jevn og smidig. Farg glasuren med konditorfarge og fyll den i små plastposer. Knyt igjen og klipp et lite hull i det ene hjørnet like før pepperkakene skal pyntes.
Pepperkakene oppbevares i en tett boks, eller brukes som dekorasjon i hjemmet eller på treet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melange
(Intern: 30585)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Innlagt dato:2013-11-04
Oppdatert dato:2013-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift