Fotograf:Dansukker Bak noe som alle kan spise til jul. Våre glutenfrie, tynne pepperkaker inneholder både glutenfritt mel og potetmel, og passer til ethvert juleselskap.
Oppskriften inneholder 466 Kalorier, 51 g Karbo, 4 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skåld mandlene og finhakk dem.
Rør sammen smør, muscovadorørsukker og sirup. Rør i krydder og mandler.
Bland bikarbonat, potetmel og glutenfritt mel i en skål, og rør dette inn i deigen.
Sett deigen i kjøleskap ca. 20 min. Ta den ut og legg den på et bakebord med litt potetmel under. Del deigen i to deler som du ruller ut til to stenger. Pakk inn i plastfolie og legg i fryser ca. 30 min.
Sett ovnen på 175 °C.
Skjær rullene i svært tynne skiver og legg på plater. Stek i nederste del av ovnen ca. 10–12 minutter, avhengig av hvor tynne skivene er. Avkjøl.
Smelt sjokolade og spre over kakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35064)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2020-05-25
Oppdatert dato:2020-05-25