Melkeringe fra Suolovuobme inneholder
62 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Melkeringe fra Suolovuobme har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Melkeringe fra Suolovuobme er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6146 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Melkeringe fra Suolovuobme!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.99 | 178.22 | Kcal |
Protein | 3.35 | 9.63 | gram |
Karbohydrat | 4.43 | 12.74 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 3.43 | 9.86 | gram |
Mettet fett | 2.17 | 6.24 | gram |
Salt | 0.10 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.61 | Kr 4.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 150 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm den søte melken til litt under kokepunktet. Avkjkøl så til 20-25 grader C og rør inn syrnet melk. Hell blandingen i 4 tallerkner og la dem stå luint på kjøkkenet til melken har "løpt sammen" og er tykk. Det tar ca. 2 døgn.
Avkjøl melekringe godt før de serveres med sukker, kavring og f eks kanel på.
Hcvis du ønsker et "fløtelokk" på melkeringen, kan du helle ca. 1 ss kremfløte i hver tallerken før melken fordeles i.
Hvis du bruker seterrømme istedenfor kefir eller kulturmelk, får du rømmekolle.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2546)
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift