Fotograf:
Tom Haga
Disse paiene med reker og pesto er beviset på at smått er godt. Denne oppskriften passer perfekt som forrett, tapas eller deilig kveldskos. Oppskriften inneholder
237 Kalorier,
8 g Karbo,
12 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Minipai med reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5181 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Minipai med reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 236.96 | 489.91 | Kcal |
Protein | 11.71 | 24.21 | gram |
Karbohydrat | 8.26 | 17.08 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 2.92 | gram |
Fett | 17.14 | 35.44 | gram |
Mettet fett | 5.93 | 12.26 | gram |
Salt | 1.12 | 2.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.35 | Kr 27.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 827 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,94 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tørk rekene lett på tørkepapir.
Kjevle butterdeigen ut til halv tykkelse, stikk ut sirkler på ca. 10 cm. i diameter og legg dem på bakepapirkledt stekebrett.
Smør på rød pesto, dryss over revet ost og legg på halvparten av rekene.
Skjær løk i tynne ringer, tomat og oliven i to og legg dette på toppen av minipaiene.
Stek i ca. 5 minutter.
Før servering legger du på resten av rekene. Pynt med ruccolasalat hvis du har.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29391)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-11
Oppdatert dato:2013-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift