Arbeid sammen ingrediensene til deigen, og trykk den ut i en form med avtakbar kant. Lag små hakk. La stå i kjøleskap i minst 30 minutter.
Visp sammen egg, fløte, vin og brun farin. Skrell rekene. Fjern eventuelle "ben" i krabben. Skyll og rens purren. Skjær den i tynne ringer. Legg purreringene i formen. Dekk med asparges og reker. Bland ost, krabbe og dill i eggeblandingen. Hell blandingen i formen, og stek midt i ovnen ved 200 °C til fyllet har stivnet. Serveres med en frisk salat til og et glass hvitvin.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34538)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Innlagt dato:2019-01-08
Oppdatert dato:2019-01-08