Asparges og rekepai





Asparges og rekepai oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
En smakfull og litt annerledes pai som egner seg til et lett måltid, med overraskende god smak. Denne er kald og det kan og brukes ferdig paideig om en ønsker det.

Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 6 g Karbo, 12 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Asparges og rekepai er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paiskall:

2,5dlhvetemel
100grsmør
2ssvann

Fyll:

0,5begercottage cheese
0,5begerlettrømme
0,5dlfinhakket fersk basilikum
8stksoltørkede tomater, finhakket
1bunt(er)grønn asparges
500grreker med skall eller
250grreker, renset
1stksalathode
150grkrepsehaler
1stksitron, i skiver
dill


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Asparges og rekepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier129.772 629.14657.29Kcal
Protein11.85240.0860.02gram
Karbohydrat6.19125.4131.35gram
Kostfiber0.8617.424.36gram
Fett6.21125.8131.45gram
Mettet fett3.6874.5618.64gram
Salt0.8517.284.32gram
Pris på oppskriftenKr 11.26Kr 228.13Kr 57.03.-
Hele oppskriften veier2 026 totalt2 026 pr porsj507 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Paiform, ca. 24 cm i diameter I stekeovnen: 225 °C, ca. 15–20 minutter.

Bland alle ingrediensene til paibunnen i en food processor og kjør raskt til deigen samler seg. Ha deigen i plast og sett den kaldt ca. 30 minutter.
Trykk deigen ut i paiformen, godt opp langs kanten. Prikk skallet med en gaffel og stek det. Avkjøl paiskallet.
Bland sammen cottage cheese, rømme, basilikum og tomater. Legg dette i bunnen av paiskallet. Kok asparges knapt myke i lettsaltet vann og la den renne av.
Rens reker og legg reker, asparges, salatblader og krepsehaler vekselvis rundt oppi paien. Pynt med sitronskiver og frisk dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 14721)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-05-25
Oppdatert dato:2014-05-25
Lesere: 6038 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skalldyrpai.Skalldyrpai.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Asparges og rekepai.Asparges og rekepai.
Denne retten har 129,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipai med reker.Minipai med reker.
Denne retten har 239,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Morskas rekepai.Morskas rekepai.
Denne retten har 250,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.