Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En smakfull og litt annerledes pai som egner seg til et lett måltid, med overraskende god smak. Denne er kald og det kan og brukes ferdig paideig om en ønsker det. Oppskriften inneholder
130 Kalorier,
6 g Karbo,
12 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Asparges og rekepai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9034 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Asparges og rekepai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 130.26 | 2 639.07 | 659.77 | Kcal |
Protein | 11.94 | 241.90 | 60.48 | gram |
Karbohydrat | 6.19 | 125.41 | 31.35 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 19.65 | 4.91 | gram |
Fett | 6.20 | 125.61 | 31.40 | gram |
Mettet fett | 3.64 | 73.75 | 18.44 | gram |
Salt | 0.85 | 17.13 | 4.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.26 | Kr 228.13 | Kr 57.03 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 026 totalt | 2 026 pr porsj | 507 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Paiform, ca. 24 cm i diameter
I stekeovnen: 225 °C, ca. 15–20 minutter.
Bland alle ingrediensene til paibunnen i en food processor og kjør raskt til deigen samler seg. Ha deigen i plast og sett den kaldt ca. 30 minutter.
Trykk deigen ut i paiformen, godt opp langs kanten. Prikk skallet med en gaffel og stek det. Avkjøl paiskallet.
Bland sammen cottage cheese, rømme, basilikum og tomater. Legg dette i bunnen av paiskallet. Kok asparges knapt myke i lettsaltet vann og la den renne av.
Rens reker og legg reker, asparges, salatblader og krepsehaler vekselvis rundt oppi paien. Pynt med sitronskiver og frisk dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 14721)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-05-25
Oppdatert dato:2014-05-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift