Fotograf:
Brodogkorn.no
En deilig og lettvin rekepai. Server med en god salat og du har en velsmakende middag. Oppskriften inneholder
247 Kalorier,
15 g Karbo,
11 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Morskas rekepai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5260 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Morskas rekepai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 247.17 | 836.44 | Kcal |
Protein | 11.23 | 38.00 | gram |
Karbohydrat | 14.55 | 49.24 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 3.28 | gram |
Fett | 15.79 | 53.43 | gram |
Mettet fett | 9.42 | 31.88 | gram |
Salt | 0.87 | 2.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.35 | Kr 41.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 354 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre smør og mel. Tilsett vann og kna sammen. Kle fire små paiformer eller en stor med deigen. Forstek paiskallet midt i ovnen ved 200 °C i cirka10 minutter. Fordel rekene i formen(e).
Visp sammen egg og fløte. Tilsett oppklippet dill, salt og hvit pepper, og hell blandingen over rekene.
Stek paien(e) videre nederst i ovnen ved 180 °C i cirka 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 26105)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-22
Oppdatert dato:2009-07-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift