Minipizzaer 2



Minipizzaer 2 inneholder 179 Kalorier, 22 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Minipizzaer 2 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Minipizzaer 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2846 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
25grgjær,
2,5dllunkent vann,
1ssolivenolje,
0,5tssalt
0,25tssukker
1ssbakepulver
Ca 6dlhvetemel.
1glassferdig pizzasaus

Fyll:

100grrevet cheddar eller parmesanost,
100grsalami i biter ,
50grfriske sjampinjonger i skiver,
50grsquash i terninger,
0,5stkfinhakket løk,
tørket oregano.
Oliven til 1/3 av pizzaene og kapers til 1/3.




Kalorier og næringsinnhold i Minipizzaer 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier179.012 396.50119.82Kcal
Protein6.9793.314.67gram
Karbohydrat21.75291.1814.56gram
Kostfiber1.7823.831.19gram
Fett6.7390.104.50gram
Mettet fett2.8538.151.91gram
Salt1.4819.850.99gram
Pris på oppskriftenKr 4.67Kr 62.52Kr 3.13.-
Hele oppskriften veier1 339 totalt1 339 pr porsj67 pr stk gram
Energiprosent fra karbo48,6 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 pizzaer

Rør ut gjæren i lunkent vann. Tilsett olje, salt, sukker, og melet blandet med bakepulver - litt etter litt. Elt til en smidig deig og la den heve under klede ca. 40 minutter. Varm stekeovnen til 225 gr. varme. Stell i stand fyllet. Kna deigen godt gjennom og kjevle den ut til en leiv (ca. ½ cm tykk). Bruk et glass og stikk ut ca. 20 små rundinger. Legg dem over på papirkledd ovnsplate. Fordel sausen på pizzaene. Legg på fyll og riv osten over. Dryss på oregano. Ha kapers og oliven på 1/3 hver og la resten være som de er.

Stekes 10-15 minutter til overflaten er gyllen. Serveres varme eller lune.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16233)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-05
Oppdatert dato:2003-11-05


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.