Natronkake (frå Høydalane i Flora) inneholder
222 Kalorier,
44 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Natronkake (frå Høydalane i Flora) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Natronkake (frå Høydalane i Flora) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 18 lesere
Lesere:
30796 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Natronkake (frå Høydalane i Flora) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 222.07 | 4 934.26 | 68.53 | Kcal |
Protein | 5.60 | 124.43 | 1.73 | gram |
Karbohydrat | 44.45 | 987.65 | 13.72 | gram |
Kostfiber | 1.62 | 36.00 | 0.50 | gram |
Fett | 2.07 | 45.99 | 0.64 | gram |
Mettet fett | 1.04 | 23.11 | 0.32 | gram |
Salt | 0.18 | 3.94 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.77 | Kr 39.33 | Kr 0.55 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 222 totalt | 2 222 pr porsj | 31 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 80,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 72
kaker
Visp saman egg og sukker. Bland noko av mjølet med natron og hjortesalt og bland alt til ein laus deig. Ha mjøl i eit stort fat. Legg ei skei deig i mjølet. Ein kan lage fleire kaker om gongen. Ta mjøl rundt heile deigklumpen før ein tek dei i handa og vender nokre gonger. Legg dei på takka eller tør steikepanne, klapp dei litt utover dersom dei er for tjukke. Steik ved middels varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17683)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-06
Oppdatert dato:2004-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift