Norges raspeballklubbs raspeball inneholder
138 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Norges raspeballklubbs raspeball har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Norges raspeballklubbs raspeball er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4686 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Norges raspeballklubbs raspeball!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.95 | 470.41 | Kcal |
Protein | 4.34 | 14.80 | gram |
Karbohydrat | 21.39 | 72.94 | gram |
Kostfiber | 2.53 | 8.63 | gram |
Fett | 3.33 | 11.36 | gram |
Mettet fett | 1.18 | 4.02 | gram |
Salt | 1.34 | 4.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.57 | Kr 8.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 364 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett over en stor kjele med buljong eller salt kraft, gjerne tilsatt ekstra kjøtt. Skrell rå og kokte poteter.
Finmal dem på kvern, eller riv dem på råkostjern. Tilsett salt og mel og bland alt godt til en passe fast masse. Bruk hendene og form knyttnevestore baller, dytt rikelig med fleske-
terninger inn i midten. La dem trekke ved kokepunktet i ca. 1 time. Tilsett kålrotskiver etter halve tiden og server dem i skiver eller moset.
Kjøttpølsene varmes i kraften like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20184)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-09-17
Oppdatert dato:2005-09-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift