Fotograf:
Norges sjømatråd
Norsk torsk a la Singapore inneholder
142 Kalorier,
4 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Norsk torsk a la Singapore har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Peanøtter, Sesam, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Norsk torsk a la Singapore er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4522 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Norsk torsk a la Singapore!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.96 | 491.98 | Kcal |
Protein | 12.60 | 43.67 | gram |
Karbohydrat | 4.03 | 13.97 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 4.09 | gram |
Fett | 8.12 | 28.14 | gram |
Mettet fett | 1.13 | 3.92 | gram |
Salt | 1.96 | 6.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.92 | Kr 37.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 386 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag sesamnudler ved å blande nudlene med soyasaus, sesamolje, risvineddik, paprika, vårløk og brønnkarse. Bland godt og sett kjølig til den skal brukes.
Rør ut lit maisenna i vann og pensle fiskefileten med blandingen. Vend filetene i en blanding av hvite og mørke sesamfrø.
Stek fiskefileten til den er gyllenbrun.
Fordel nudelblandingen i dype tallerkener, legg et stykke fisk over og ha på litt peanøttsaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23622)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift