Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt torsk med jalapeno tartarsaus inneholder
171 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Stekt torsk med jalapeno tartarsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt torsk med jalapeno tartarsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5797 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt torsk med jalapeno tartarsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.39 | 546.23 | Kcal |
Protein | 8.82 | 28.11 | gram |
Karbohydrat | 6.39 | 20.37 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 2.77 | gram |
Fett | 12.09 | 38.53 | gram |
Mettet fett | 0.82 | 2.61 | gram |
Salt | 0.50 | 1.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.73 | Kr 24.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 275 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Aller best blir torsken om du kan steke den i en frityrkoker. Varm oljen til 375 grader.
Tartarsausen lages ved å blande sammen alle ingrediensene. Juster styrken og smaken med jalapeno, sylteagurk, eddik og kanskje litt sukker. Sett til side mens fisken stekes.
Bland maisennamel, hvetemel, salt og krydder. Skjær fiskefileten i porsjonsstykker, tørk dem og vend dem i melblandingen.
Stekes i god varm olje i frityrkoker eller i stekepanne. Legg den ferdig stekte fisken på kjøkkenpapir som trekker fett.
Anrett den så på tallerken på salat med tartarsaus, 1 sitronbåt og noen tomatskiver.
Både bakt potet, kokt ris eller godt brød kan brukes ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23616)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-15
Oppdatert dato:2007-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift