Fotograf:
Mat.no
Ostepanert kveite med linser og saus inneholder
86 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ostepanert kveite med linser og saus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostepanert kveite med linser og saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8437 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ostepanert kveite med linser og saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.06 | 744.01 | Kcal |
Protein | 6.64 | 57.40 | gram |
Karbohydrat | 5.85 | 50.57 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 6.05 | gram |
Fett | 3.63 | 31.38 | gram |
Mettet fett | 2.02 | 17.46 | gram |
Alkohol | 0.29 % | | | |
Salt | 4.05 | 35.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.93 | Kr 33.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 458 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1.Fjern skinn og bein fra fisken og del den i porsjons stykker. Legg skivene i salt lake i 8-10 min. Tas opp fra salt laken, la renne av seg på papirhåndkle og paner i hvetemel, egg og til slutt revet edamer ost og basillikum strimler. Brunes i steke panne og stekes ferdig i ovn. ved 175 grader ca. 10 minutter
2.Linsene legges i vann i en halv time. Kraften kokes opp. Løken skrelles og deles i to. Linsene, stjerneanisen og løken has i. Linsene kokes møre ca. 10 minutter. Stjerneanisen og løken tas bort. Rødvin og balsamico eddiken reduseres ned til 2 ss., og blandes med linsene.
Tips: Kok linsene i vann uten salt- da sprekker ikke skallet så lett. Grønnfargen skyldes at de vokser i den franske vulkanske jorden.
3.Kok fløten til den er tykk. Riv osten og smelt i fløten. Smak til med salt, pepper og sitron saft.
4.Alt til sirupen blandes og kokes til det har sirupkonsistens.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968267)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2002-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift