Fotograf:
Norges sjømatråd
Karripanert torsk med urterømme inneholder
118 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Karripanert torsk med urterømme har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karripanert torsk med urterømme er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karripanert torsk med urterømme!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.52 | 330.38 | Kcal |
Protein | 12.89 | 36.24 | gram |
Karbohydrat | 2.66 | 7.48 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 2.87 | gram |
Fett | 5.92 | 16.64 | gram |
Mettet fett | 2.26 | 6.35 | gram |
Salt | 0.43 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.63 | Kr 27.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 125 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland ingrediensen til karripaneringen.
Bland sammen ingrediensene til rømmedressingen og smak den til. Gressløk kan bytte med andre friske urter.
Skjær torsken i serveringsstykker og tørk dem. Vend dem deretter i karripanering og stek i olje eller smør på middels varme.
Server med rømmedressing og avocadobåter.
Kokte poteter smaker godt ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23635)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Lesere:
3992 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift