Nudler og bønner inneholder
124 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Nudler og bønner har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nudler og bønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4942 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nudler og bønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.89 | 422.53 | Kcal |
Protein | 8.15 | 27.80 | gram |
Karbohydrat | 11.48 | 39.15 | gram |
Kostfiber | 4.28 | 14.60 | gram |
Fett | 4.09 | 13.95 | gram |
Mettet fett | 2.15 | 7.33 | gram |
Salt | 0.33 | 1.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.12 | Kr 10.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 364 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg bønnene i bløt natten over. Kok dem i bløtevannet til de er nesten møre, 1 1/2 - 2 timer.
Hakk løken og tomatene og skjær gulroten og sellerien i små terninger. Damp dette i smør noen minutter.
Tilsett de avsilte bønnene og la det hele koke ca 10 min.
Ha i kraften og nudlene og smak til med krydder. Dryss over persille og la retten koke ved svak varme til alt er mørt.
Server retten med reven ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7602)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift