Fotograf:Rosemarie Pettersen Nydelige og helt spesielle muffins laget av gresskarpure. Disse er ikke deig som man vanligvis bruker men egentlig fyllet til pai som brukes som muffins. Pga vi lagde altfor mye fyll til paien vår, helte vi resten av fyllet i muffinsformer og stekte dem. Utrolig godt
Jeg kan ikke si noe om antallet her da det avhenger av hvor mye fyll du har til overs, vi fikk 16 muffins av vårt det vi hadde for mye.
Rens gresskaret og del opp kjøttet. Kok det i vann ca 15-20 minuter før vannet helles av og det moses i stavmikser.
Bland sammen mel, bakepulver og krydder. Pisk sammen egg, sukker og smør. Tilsett gresskarpure, melk og vaniljesukker.
Fyll opp muffinsformer og stek ved ca 180 grader til fyllet kjennes fast, ca 15-20 min ++, men sjekk med en gaffel at fyllet er sånn noenlunde fast.
Pyntes med krem og serveres til spøkelsene på halloween.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Rosemarie Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33379)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2017-10-26
Oppdatert dato:2017-10-26