Omnssteikt pølse med tomatsaus inneholder
149 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Omnssteikt pølse med tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Omnssteikt pølse med tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2668 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Omnssteikt pølse med tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 149.34 | 426.52 | Kcal |
Protein | 7.27 | 20.76 | gram |
Karbohydrat | 4.37 | 12.48 | gram |
Kostfiber | 0.72 | 2.06 | gram |
Fett | 11.26 | 32.16 | gram |
Mettet fett | 4.96 | 14.17 | gram |
Salt | 0.56 | 1.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.67 | Kr 16.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 571 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,7 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 Set omnen på 225 ºC.
2 Skrell løken. Skjer han opp i små terningar.
3 Bland løk, knuste tomatar og krydder.
4 Legg blandinga på eit eldfast fat.
5 Flå pølsa. Skjer ho i skiver.
6 Legg pølseskivene på tomatblandinga.
7 Riv osten grovt og strø han over pølsa.
8 Set forma midt i omnen. La ho stå i omtrent 15-20 minutt til osten har fått farge.
Server pølsene med kokt ris, byggryn eller omnssteikte poteter i bitar.
Varier slik:
Smør sennep på pølseskivene i staden for å bruke tomatblanding.
Steik utan matfeitt!
Feite matvarer treng ikkje noko matfeitt til steikinga. Dersom du legg dei i steikjepanna mens ho er kald, smeltar det feitt ut på grunn av den langsame oppvarminga.
Du kan leggje ferdigsteikt bacon og flesk på eit dobbelt lag med hushaldspapir, slik at feittet renn av.
Magre pølser eller pølser som inneheld mykje tørrmjølk, set seg lett fast i steikjepanna. Då kan du bruke svært svak varme ved steikinga. Du kan òg bruke litt feitt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1153)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift