Orientalsk skalldyrrett inneholder
71 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Orientalsk skalldyrrett har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Orientalsk skalldyrrett er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Orientalsk skalldyrrett!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.00 | 349.59 | Kcal |
Protein | 10.05 | 49.48 | gram |
Karbohydrat | 2.22 | 10.93 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 5.22 | gram |
Fett | 2.20 | 10.83 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 2.61 | gram |
Salt | 0.58 | 2.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.28 | Kr 30.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 970 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin dypfryste reker, rens dem. Hell av blåskjellkraften, spar den. Skrell og hakk løken. Del, kjern ut, skyll og hakk paprikaene.
Fres løk og paprika i fettet i en gryte, la karrien frese med. Tilsett paprikapulver, tomater med laken, presset hvitløk, chilisaus og blåskjellkraft. La det koke under lokk på svak varme i ca 10 minutter. Smak til med fløte eller crème fraîche, eventuelt litt salt og gjerne 1-2 ss tørr sherry.
Bland i reker og blåskjell og la alt bli varmt, men ikke koke, da blir skalldyrene seige. Tinte erter kan om ønskelig også blandes i sammen med finhakket persille.
Server gjerne retten i rand av kokt ris og garner eventuelt med eggebåter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2722 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7934)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift