Ostegratinerte Sardiner i Pesto inneholder
109 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Ostegratinerte Sardiner i Pesto har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostegratinerte Sardiner i Pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2436 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ostegratinerte Sardiner i Pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.50 | 445.08 | Kcal |
Protein | 4.96 | 20.35 | gram |
Karbohydrat | 5.42 | 22.23 | gram |
Kostfiber | 2.26 | 9.27 | gram |
Fett | 6.94 | 28.47 | gram |
Mettet fett | 3.09 | 12.68 | gram |
Salt | 0.11 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.85 | Kr 24.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 461 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta som anvist på pakken og la den renne godt av.
Skjær auberginene i 2 cm store terninger. Hakk løk og hvitløk, skjær soppen i skiver.
Fres augberginer-terningene i olje et par minutter. Skru varmen ned og la auberginene surre i åtte minutter, til de er møre. Ta dem opp.
Tilsett evt. litt mer olje i pannen og stek løk og hvitløk til det er mykt. Tilsett soppen og brun den. Bland inn auberginer-terninger og urtene. Smak blandingen til med salt og pepper.
Dekk bunnen av en ildfast form, ca. 2 liter, med tomatsaus.Fordel grønnsaker, pasta og sardiner i formen og hell resten av tomatsausen over. Visp sammen alle ingrediensene til osteblandingen og hell den i fatet.
Stek retten midt i ovnen ved 200 C i ca. 30 minutter, til den er gyllen og gjennomvarm.
Server med grønn salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23243)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-14
Oppdatert dato:2007-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.