Ostegratinerte Sardiner i Pesto



Ostegratinerte Sardiner i Pesto inneholder 109 Kalorier, 5 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Ostegratinerte Sardiner i Pesto har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostegratinerte Sardiner i Pesto er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 2436 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
3boks(er)King Oscar pestosardiner
100grpastarør
7dltomatsaus fra boks eller glass
4ssolivenolje
500grauberginer
1stkløk
2feddhvitløk
200grsopp
1ssfrisk oregano
1ssfrisk basilikum
salt og pepper

Gratinering:

300grcottage cheese
2stkegg
2dlfløte
40grparmesan, revet
1knivsoddmuskat
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Ostegratinerte Sardiner i Pesto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108.50445.08Kcal
Protein4.9620.35gram
Karbohydrat5.4222.23gram
Kostfiber2.269.27gram
Fett6.9428.47gram
Mettet fett3.0912.68gram
Salt0.110.44gram
Pris på oppskriftenKr 5.85Kr 24.00Kroner
Hele oppskriften veier2 461 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,98 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok pasta som anvist på pakken og la den renne godt av.
Skjær auberginene i 2 cm store terninger. Hakk løk og hvitløk, skjær soppen i skiver.
Fres augberginer-terningene i olje et par minutter. Skru varmen ned og la auberginene surre i åtte minutter, til de er møre. Ta dem opp.

Tilsett evt. litt mer olje i pannen og stek løk og hvitløk til det er mykt. Tilsett soppen og brun den. Bland inn auberginer-terninger og urtene. Smak blandingen til med salt og pepper.
Dekk bunnen av en ildfast form, ca. 2 liter, med tomatsaus.Fordel grønnsaker, pasta og sardiner i formen og hell resten av tomatsausen over. Visp sammen alle ingrediensene til osteblandingen og hell den i fatet.
Stek retten midt i ovnen ved 200 C i ca. 30 minutter, til den er gyllen og gjennomvarm.

Server med grønn salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23243)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-14
Oppdatert dato:2007-01-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.