Fotograf:Frukt.no En nydelig kake med friske bringebær som passer like godt til kaffen som til dessert. Ikke for søt, og frisk og god på smak.
Oppskriften inneholder 333 Kalorier, 22 g Karbo, 5 g Protein og 25 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Knus kjeksene til smuler i en blender. Tilsett sukker og smeltet smør.
Trykk det ut i en form - 24 cm i diameter. Kle formen med aluminiumsfolie slik at smøret ikke drypper ned i ovnen.
Stek bunnen på nederste rille i ovnen ved 175 grader C i ca. 10 minutter.
Rør osten myk. Rør inn crème fraîche. Tilsett egg, sukker og maismel.
Vend bringebærene inn i ostefyllet, og hell det i formen. Stek kaken på 200 grader C i ca. 40 minutter. La den avkjøles i 30 minutter.
Rør sammen crème fraîche og sukker. Fordel toppingen over kaken. Stek kaken ytterligere i 5 minutter.
Avkjøl, og pynt med bringebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34136)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ostekake Innlagt dato:2018-07-18
Oppdatert dato:2018-07-18