Fotograf:Dansukker
Porsjonsostekake med bringebærtopp inneholder 250 Kalorier, 19 g Karbo, 3 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr Porsjonsostekake med bringebærtopp har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland sammen ingrediensene til bunnen og trykk ut former. Sett dem i kjøleskap for å stivne.
Legg gelatinplatene til fyllet i bløt i rikelig med kaldt vann i 5 minutter. Bland kremfløte, nektar og sukker i en kjele og kok opp. Ta opp gelatinbladene av vannet og ha dem i den varme blandingen. La det avkjøles en del før kesam blandes i. Bre fyllet utover i formene, og sett dem i kjøleskap for å stivne.
Legg gelatinplatene til pynten i bløt i rikelig med kaldt vann i 5 minutter. Bland vann, sukker og sitronsaft i en kjele og kok opp. Ta kjelen av platen og rør inn gelatinplatene. Sett det til side for avkjøling. Fordel bringebærene på fyllet i formene. Hell på den nå avkjølte geleen. Sett dem i kjøleskap for å stivne.
Bringebærene kan byttes ut med jordbær eller blåbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35158)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ostekake Innlagt dato:2020-06-18
Oppdatert dato:2020-06-18